Срок на доставка: 12 работни дни

ТВ шкаф, 117x30x41 cм, регенерирано дърво масив

8720286070475
Цвят
Размери
Безплатна доставка
47900 лв
Изпрати запитване
Добави в любими

Този дървен ТВ шкаф излъчва винтидж чар и ще бъде класическо допълнение към вашия дом. Шкафът може да се използва и като страничен шкаф, HiFi шкаф, бюфет и др.

Тази стойка за телевизор е изработена от масивна дървесина с цветно покритие, което означава, че всяка мебел е уникална и малко по-различна от следващата. Мебелите, изработени от регенерирана дървесина, имат характеристиките на различни дървесини, като тик, мангово дърво и акация. Възстановената дървесина е масивна, стабилна, издръжлива и красива. Признаците за износване и видимата структура на шарките придават на всеки артикул собствена история и уникален вид. Всяка стъпка от процеса се извършва с най-голямо внимание – било то полиране или лакиране.

ТВ шкафът е изцяло ръчно изработен, а майсторската изработка допринася за ефектния му ретро стил. Всяка стъпка от процеса се извършва с най-голямо внимание – било то рекомбиниране, полиране, боядисване или лакиране. Ниският шкаф разполага с 3 чекмеджета за съхранение на дреболии и рафт за съхранение на мултимедийни устройства, игрови конзоли и списания.

Важна забележка: Цветовете варират при всяка мебел, което прави всеки от нашите ТВ шкафове уникален; доставката е на случаен принцип.

  • Материал: Регенерирана дървесина масив със смесени цветни покрития
  • Размери: 117 x 30 x 41 см (Д х Ш х В)
  • Височина на краката: 12,5 см
  • Финиш: Приложени шлайфане, боя и лак
  • Необходим е монтаж

Отзиви за продукта

Добави коментар